Trailerpresenning for alle typer kjøretøy

Flexsign produserer og monterer presenninger til alle typer lastebiler, trailere og varebiler. Vi leverer alle våre trailerpresenninger etter mål for alle trailertyper, slik at de passer akkurat til din bilpark – uansett størrelse og modell. Presenningene våre oppfyller selvfølgelig alle krav fra myndighetene.

Trailerpresenninger brukes på mange ulike måter i hverdagen, og det finnes ingen standardløsning som dekker alle behov. Nettopp derfor tilbyr vi også spesialløsninger som passer til dine behov, både når det gjelder funksjonalitet, mål og kvalitet, slik at presenningen får en lang levetid og tåler daglig slitasje.

Hvis du ønsker en tilpasset trailerpresenning eller en fraktpresenning, bruker vi nøyaktige mål av traileren og kommer gjerne på besøk til deg for å gjøre oppmålingen – på den måten sikrer vi best passform og levetid på presenningen.

trailer presenning

Utnytt reklamepotensialet med presenningen

Lastebiler bruker mye tid ute på veiene, og er en åpenbar mulighet du kan bruke til å eksponere virksomheten din optimalt, uansett hva du driver med. Vi løser alle typer oppgaver når det gjelder profilering på presenninger, uansett om du bare ønsker å ha firmanavn og logo, eller en større grafisk utforming. Flexsign tilbyr å føre ønskene og idéene dine fra konseptet og direkte over på presenningen. Alle presenningene våre leveres i valgfri farge.

Montering

Flexsign tilbyr også montering av trailerpresenninger. Monteringen av presenningen, i kombinasjon med daglig slitasje og materialkvalitet, har selvfølgelig mye å si for presenningens levetid. Derfor er det viktig at monteringen utføres korrekt. Vi har mange års erfaring med utforming av presenninger og montering, og står klare til å gi deg hjelp og råd.

presenning på trailer

Reparasjon av presenninger

Har uhellet vært ute, utfører vi gjerne også reparasjon av alle typer presenninger. Vi løser både større og mindre reparasjonsoppgaver, og montørene våre kommer gjerne på besøk for å løse oppgaven.

Kontakt oss allerede i dag og få et uforpliktende tilbud

Har du spørsmål eller spesielle ønsker angående våre løsninger innen trailerpresenninger eller fraktpresenninger til lastebil eller trailer, kan du kontakte oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no. Du kan også få et uforpliktende tilbud på din neste presenningsløsning. Vi gleder oss til å høre fra deg!