Containerbanner og containerreklamer

Det ligger et stort, uutnyttet potensial i å bruke containere som reklameplass, uansett om det er i forbindelse med en byggeplass, eller i en annen sammenheng. Det finnes mange muligheter med et containerbanner eller en containerreklame. Skal budskapet ditt være synlig i en lengre periode, vil det naturligvis stille krav til slitestyrke, og ikke minst montering, for å være motstandsdyktig mot vær og vind.

Nettopp her kommer containeren inn i bildet. Den er et vanlig syn på mange byggeplasser og i mange andre sammenhenger, og vil være et naturlig element å benytte til reklameplass, i motsetning til å sette opp reklame med midlertidige konstruksjoner som trestillaser, betongblokker eller metallstativer.

Reklameløsninger til alle typer containere

Flexsign tilbyr reklame til alle typer containere. I motsetning til andre løsninger på markedet, krever Flexsigns løsning hverken spesielle fester eller skruer som permanent monteres på containeren. Det brukes et unikt skinnesystem som passer til containeren, uansett størrelse eller utforming. Systemet skaper derfor et hav av muligheter i forbindelse med et containerbanner eller en containerreklame. Med Flexsign-systemet kan du enkelt skifte budskap så ofte du vil – det er lett, billig og ikke minst effektivt.

Slitesterke containerreklamer

Reklamene trykkes digitalt i høy kvalitet, og monteres enkelt på containersidene. Reklamene er ekstremt slitesterke og motstandsdyktige mot all slags vær – og de er også lette å rengjøre.

Utbytting av reklamer kan foretas på alle steder, og kan gjøres der containeren står plassert. Det tar ca. 20 minutter å skifte ut reklamen på containeren når sidene er utstyrt med skinnesystemet fra Flexsign. Reklamene kan selvfølgelig brukes om og om igjen, og tas med fra sted til sted.

Få et forutsetningstilbud på containerreklame, containerskilt, byggeskilt og bygningsskilt

Flexsign har mer enn 10 års erfaring med planlegging og gjennomføring av reklamekampanjer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi tilrettelegger hver enkelt kampanje i overensstemmelse med våre kunders behov, slik at alt går så lett og smertefritt som mulig. Kontakt oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no for å høre hva vi kan tilby akkurat deg.

Flexsign tilbyr mange forskjellige former for reklameløsninger – alt fra lastebilreklamer, bussreklamer, folieløsninger til biler og fasadeskilt.