Fasadereklamer – fasadeskilt og reklameskilt

Fasadereklamer og fasadeskilt kommer i mange forskjellige størrelser og former, og er en åpenbar mulighet til å skape oppmerksomhet rundt virksomheten din eller reklamebudskapet ditt. Reklamer i stort format på bygninger og lagerhaller bringer reklamebudskapet ditt direkte ut til forbrukeren.

Innovative fasadebannere i alle størrelser

Flexsign tilbyr fasadebannere til alle typer fasadeskilt og vinduer i slitesterkt material. Det innovative reklamesystemet vårt bruker reklamemateriale laget av nettingduk, som sammen med det fleksible skinnesystemet skaper en unik og enkel måte å reklamere på. Vi kan utforme fasadebannere, fasadereklamer og fasadeskilt i alle størrelser og til alle formål.

Skift reklamebudskap så ofte du vil – enkelt og billig!

Med Flexsign-systemet kan du enkelt skifte budskap på fasadeskiltet ditt så ofte du vil – det er lett, billig og ikke minst raskt og effektivt.

Reklamene trykkes digitalt i høy kvalitet og settes enkelt på fasader, vinduer, bannerreklamer på stadioner, eller et helt annet sted hvor det passer å utnytte plassen med en reklame eller et godt tilbud. Skiltene fra Flexsign er ekstremt slitesterke og tåler all slags vær.

Det tar ca. 10 minutter å bytte reklamen på fasaden, og det krever ikke noe spesielt verktøy. I tillegg til å være enkelt og raskt å bytte, er det også utrolig billig, og reklamene kan brukes om og om igjen.

Superenkelt og fleksibelt skinnesystem fra Flexsign

Skinnesystemet fra Flexsign er så fleksibelt at det kan brukes på mange forskjellige elementer. Både fasadereklamene og lastebilreklamene våre er satt opp med samme skinnesystem og gjør det utrolig enkelt og effektivt å bytte mellom forskjellige kampanjer. Flexsign kan ivareta alle aspekter av en gitt kampanje med det samme skinnesystemet, slik at du står fritt til å ha forskjellige samarbeidspartnere. Våre fasade- og vindusreklamer er utformet i samme slitesterke kvalitet som de andre produktene våre, og tåler all slags vær.

Få et uforpliktende tilbud på fasadeskilt og vindusreklamer

Flexsign er en profesjonell og erfaren virksomhet som setter sin ære i å ha glade og fornøyde kunder. Med mer enn 10 års erfaring er vi i stand til å rådgi og veilede deg i forbindelse med en kommende kampanje, og vi kan bidra med tanker og idéer om optimal gjennomføring. Kontakt oss allerede i dag på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no og hør mer om løsningene våre innen fasadeskilt, bannerreklamer og vindusreklamer.