Skap oppmerksomhet med offentlige informasjonskampanjer

Flexsign tilbyr et unikt konsept til formidling av budskaper fra kommune til innbygger.  En lang rekke av landets kommuner og offentlige institusjoner har allerede implementert og brukt skinnesystemet fra Flexsign i forbindelse med større og mindre informasjonskampanjer rettet mot lokale innbyggere.

Reklamesystemet er meget fleksibelt og kan brukes i mange forskjellige sammenhenger og i forbindelse med alt fra lastebilreklamer, containerbannere og fasadeskilt til bussreklamer og renovasjonsbiler. Har man derfor en større kampanje der innsatsen er en blanding av flere ulike elementer, er systemet vårt et innlysende og billig valg.

Kampanjen kan, for eksempel:

  • være en del av en større informasjonskampanje med en større mediemiks
  • være rettet mot en lokal eller landsdekkende målgruppe
  • vare fra noen få uker til flere år

Så enkelt er det med det unike skinnesystemet vårt

Med det TÜV-godkjente reklamesystemet fra Flexsign kan man enkelt og billig optimere og utnytte reklameplassen best mulig ved å ha løpende og skiftende budskaper som jevnlig kan byttes ut etter behov. Man kan for eksempel tilpasse informasjonskampanjen eller budskapet slik at det passer de forskjellige årstidene og informerer om f.eks. avfallsrelaterte budskaper eller nye sorteringsordninger i akkurat din kommune, eller man kan skape oppmerksomhet rundt en offentlig kampanje for innbyggerne i kommunen.

Derfor bruker flertallet av kommunene allerede Flexsign

Tromsø, Asker, Bergen, Helgeland, Kristiansund kommuner samt 258 andre kommuner rundt om i Norge og Norden har allerede valgt å utstyre sine renovasjonsbiler i sine respektive områder med skinnesystemet fra Flexsign, og har på den måten formidlet kreative og nyttige budskaper fra kommune til innbygger.

Renovasjonsbilene kjører overalt i de enkelte kommunene 365 dager i året, og ingen andre reklamemedier klarer å få et budskap ut til innbyggerne hver eneste dag.

Fordelen med systemet vårt er nettopp det at man har mulighet til å skifte budskap så ofte man vil på en enkel, kostnadseffektiv og ikke minst hurtig måte, og på sikt gjenbruke materialet.

Alle bannerne våre trykkes i høy digital kvalitet og monteres enkelt på siden av renovasjonsbilen, containeren eller stativet som man vil bruke for å levere budskapet. Reklamene er ekstremt slitesterke – de tåler all slags vær og vind og er lette å rengjøre.

Så enkelt er det å montere skinnesystemet

Monteringen av systemet krever ikke at det bores eller skrues i mediet som reklamen festes på – dette ivaretas av det unike skinnesystemet, som vi vil montere.

Utskifting av budskapet eller reklamen

Det tar maksimalt 15 minutter å skifte ut budskapet på reklamemediet når mediet først har fått montert skinnesystemet, uansett om det er renovasjonsbilen, fasadeskiltet eller containeren, noe som gjør det svært lukrativt og effektivt.

Flexsign tar seg av utskifting av budskapet, vedlikehold, samt utbedring av eventuelle skader på kampanjematerialet lokalt der kampanjen er iverksatt. Lettere kan det ikke bli!

Få et uforpliktende tilbud på søppelbiler, avfallsmessig reklame og informasjon om lastebiler

For at vi skal kunne gi deg det beste og mest reelle tilbudet, kan du kontakte oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no, slik at vi kan vurdere omfanget og størrelsen på oppdraget. Deretter kan vi gi deg et helt uforpliktende tilbud på akkurat din spesifikke løsning. Du er velkommen til å finne inspirasjon fra tidligere kampanjer vi har utført under nyhetsseksjonen, og du finner noen av referansene våre under kunder.