Bilreklame og autofoliering – gjør firmabilen til en del av brandingen

Det kan være mange grunner til at man vurderer foliering av bilen, men i de fleste situasjoner vil det ofte være et ønske om bilreklame, og muligheten til å gjøre produktet sitt eller bedriften sin mer synlig i bybildet. Kommersiell bilreklame er en av de absolutt billigste og mest effektive måtene å «brande» sin bedrift på, og har en meget lav kontaktpris.

Uansett om du ønsker bilreklame i forbindelse med dekorasjon av personbiler, varebiler, lastebiler, trailere eller busser og taxier, har vi ekspertisen og erfaringen som skal til for å veilede og rådgi deg til å ta det beste valget for ditt behov.

Folieløsninger

Vi tilbyr foliering av alle typer kjøretøy, og kan tilby skreddersydde løsninger som lar deg velge mellom forskjellige typer folie og farger, eller bruke ditt eget design i digitaltrykk. Avhengig av behovet ditt kan vi tilby foliering som holder i mange år fremover, eller til kortere perioder til f.eks. produktlanseringer og arrangementer.

Dekorasjon av lastebiler og trailere

Flexsign har i mer enn 10 år spesialisert seg innen unike reklameløsninger, og har mange års erfaring innen foliedekorasjon av alle typer lastebiler og trailere. Vi tar på oss både større og mindre oppdrag, og har over 1500 aktive kjøretøyer fordelt på Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi kan hjelpe deg fra idé til ferdig resultat.

Totalfoliering av busser

Vi utfører også totalfoliering av busser, som et alternativ til vårt unike skinnesystem for bussreklamer. Med en komplett bussfoliering er du garantert størst mulig synlighet i bybildet, delvis ved at bussen tillater svært store formater, og delvis ved at man kan bruke visuelt fengende grafisk materiale. Hvis du er i tvil om hvilken løsning som passer best til dine behov, står vi klare til å hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Få et uforpliktende tilbud

Flexsign har spesialisert seg på bilreklame og kan tilby alt innen foliering av biler – alt fra totalfoliering eller delvis foliering av kjøretøyet. Det er kun fantasien som setter grenser.  Avhengig av behovet ditt kan folieringen brukes i både kortere eller lengre perioder og skape en enorm mengde eksponeringer i år etter år. Folieløsningene våre har alltid høyeste kvalitet, slik at du alltid får det beste resultatet. Vi løser både enkeltstående oppdrag og større oppdrag der hele bedriftens bilpark skal folieres.  Kontakt oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no og få et uforpliktende tilbud på akkurat ditt oppdrag!