Effektive lastebilreklamer og reklamer på trailere

Skap oppmerksomhet rundt reklamebudskapet ditt eller informasjonskampanjen din med en unik reklameløsning fra Flexsign. Vi har i mer enn 10 år spesialisert oss på unike og fleksible løsninger for lastebilreklamer og reklame på trailere – uansett type lastebil eller trailer. Vi har over 3000 aktive kjøretøyer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Saudi-Arabia.

TÜV-godkjent løsning til reklame på lastebil

Flexsign tilbyr en unik reklameløsning til formidling av alle typer budskaper, om det er fra et privat firma til kundene, eller en offentlig informasjonskampanje fra kommune til innbygger. Lastebilen tilbringer mange timer på veien og er en innlysende mulighet til å få budskapet ditt ut til en bred målgruppe. Mulighetene er mange, og det er stort sett bare fantasien som setter grenser!

La oss ta hånd om den neste kampanjen din

Vi vil gjerne gjøre det så raskt og enkelt som mulig. Derfor koordinerer og utfører vi hele kampanjen din – fra begynnelse til slutt. Vi tar oss av hele oppsettet fra trykk til montering, samt avmonteringen til slutt. Reklamene utføres i digitaltrykk av høy kvalitet, og er utrolig slitesterke, samt lette å rengjøre. Reklameløsningen kan selvfølgelig brukes i all slags vær.

Rask og enkel montering av reklame på lastebil

Reklameløsningen vår krever hverken skruer, bor eller annet som skader lastebilen, men kan enkelt monteres både på siden og bakenden av traileren uten varige inngrep. På den måten holdes det opprinnelige trykket intakt når reklamene på lastebilen avmonteres. Monteringen av skinnesystemet blir gjort av montøren vår på kundens adresse, og tar ca. 1 time.

Hvorfor velge Flexsign?

  • Vi koordinerer og utfører hele kampanjen din – fra begynnelse til slutt
  • Vi sørger for monteringssett
  • Vi monterer reklamene
  • Vi skifter ut reklamene etter avtale
  • Vi skifter ut og reparerer eventuelle skader på kampanjematerialet
  • Vi dekker Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Saudi-Arabia

Smarte og effektive reklamer på bakenden

Reklameløsningen gir en unik mulighet til å sette opp reklamer på bakenden av alle typer lastebiler og trailere.

Reklameplassen bak på disse vogntypene er naturlig å utnytte til visningsperioder på for eksempel 1 måned – det kan for eksempel være månedens tilbud, som man ved å bruke denne reklameplassen kan få til å rulle rundt i bybildet på bedriftens bilpark hver eneste dag, til en svært lav kontaktpris.

Med Flexsign-systemet kan du enkelt skifte budskap på bakenden av lastebilen eller traileren så ofte du vil.  Det tar ca. 10 minutter å bytte reklamen på bakenden. Det kreves ingen spesielle verktøy, noe som gjør utskiftingen rask og enkel, og reklamene kan brukes om og om igjen.

Utskifting av reklamer er utrolig enkelt

Etter at kampanjeperioden er slutt, tas reklamene ned og erstattes av nye, flotte lastebilreklamer. Å ta ned og skifte ut kampanjen tar mindre enn 30 minutter med Flexsigns unike skinnesystem, og kan ofte gjøres samtidig med lasting av lastebilen. Du kan med andre ord raskt og enkelt skifte budskap så ofte du vil – det er lett, billig og ikke minst veldig effektivt.

Få et spesifikt og uforpliktende tilbud om lastebilannonsering og trailerannonsering

For at vi skal kunne gi deg det beste og mest reelle tilbudet, kan du kontakte oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk, slik at vi kan vurdere omfanget av oppdraget og deretter gi deg et helt uforpliktende tilbud på akkurat din løsning. Du finner masse inspirasjon fra kampanjer vi tidligere har utført under nyhetsseksjonen, og under kunder finner du flere av referansene våre.