Nye biler montert med Flexsign-reklameløsning på renovasjonsbiler hos Helgeland Avfallsforedling IKS

12.12.2018

I forbindelse med overgangen til den nye avfallsordning i Mo-I-Rana, er det satt i drift nye renovasjonsbiler.

Renovatøren er SB Transport.

Alle bilene har fått montert Flexsigns fleksible skinnesystem og et budskap med kampanjen for eksempel vinter.

Kampanjen er nå synlig på alle nye renovasjonsbiler i området, og ruller hver dag rundt i hele kommunen, fra hovedgatene til de ytterste boligområdene.

Les mer om kampanjen her

https://www.ranablad.no/haf/renovasjon/resirkulering/na-er-de-nye-renonvasjonsbilene-pa-plass-tilfredsstiller-de-strengeste-miljokrav/s/5-42-471732

Flexsign koordinerer hele kampanjen

Flexsign administrerer installasjonen fra begynnelse til slutt og koordinerer og utfører hele kampanjen. Reklamen er laget med høykvalitets digitalprint og er utrolig slitesterk og holdbar. Når kampanjeperioden er over kan man raskt og enkelt bytte til nye smarte kampanjer, og med Flexsigns unike skinnesystem tar det mindre enn 20 minutter å sette opp den nye kampanjen på bilene.

Det kan være litt av en utfordring å koordinere og lansere en større reklamekampanje. Hos Flexsign har vi over 10 års erfaring med det unike skiltsystemet, og i løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss så mye erfaring og kunnskap at vi kan veilede og hjelpe kundene våre med å få alle detaljer på plass. Systemet vårt er gjennomtestet, og vi koordinerer gjerne hele kampanjen – fra begynnelse til slutt! Kontakt oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din neste kampanje til en suksess.

Tilbake