Flexsign Kampanjer på nye lastebiler for Bary AS

15.09.2018

Bary AS er en av Norges største leverandører av teknikk til konserter, festivaler, eventer og andre arrangementer og kan vise til årevis med erfaring i bransjen – med gode referanser. De har posisjonert sig blant de største selskapene i bransjen og har ambisjoner om å sette nye standarder for hva som forventes på gjennomføring. 

De har lansert sitt flotte nye reklameunivers, og deres egne lastebiler er også en del av dette fremover.

Som en del av kampanjen i forbindelse med lanseringen har de valgt å sette opp flotte lastebilreklamer på deres nye lastebiler, som alle har blitt utstyrt med Flexsign-reklamesystemet.

Kampanjen vil kunne ses i gatebildet fra uke 33.

Flexsign koordinerer hele kampanjen

Flexsign administrerer installasjonen fra begynnelse til slutt og koordinerer og utfører hele kampanjen. Reklamen er laget med høykvalitets digitalprint og er utrolig slitesterk og holdbar. Når kampanjeperioden er over kan man raskt og enkelt bytte til nye smarte kampanjer, og med Flexsigns unike skinnesystem tar det mindre enn 20 minutter å sette opp den nye kampanjen på bilene.

Det kan være litt av en utfordring å koordinere og lansere en større reklamekampanje. Hos Flexsign har vi over 10 års erfaring med det unike skiltsystemet, og i løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss så mye erfaring og kunnskap at vi kan veilede og hjelpe kundene våre med å få alle detaljer på plass. Systemet vårt er gjennomtestet, og vi koordinerer gjerne hele kampanjen – fra begynnelse til slutt! Kontakt oss på tlf.: 33 33 98 00 eller på info@flexsign.dk og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din neste kampanje til en suksess.

 

Tilbake