Flexsign byder Asker kommune velkommen som kunder

02.04.2020

Asker kommune har fått montert Flexsigns skinnesystem, på deres 18 nye renovasjonsbiler, som nu er på gaden.

Alle bilerne køres af NordRen.

Asker kommune har valgt NordRen som ny renovatør i området ”gamle” Asker med oppstart i April 2020. Kontrakten har en varighet frem til 31. august 2023. Dette betyr at NR nå vil få ansvaret for innsamling av husholdningsavfallet i hele «nye» Asker kommune, ettersom det i 2019 ble inngått en tilsvarende kontrakt for kommunerne Ryken og Hurum.

Første kampagne, som de har opsat på bilerne deres, er kampagnen om at alt skal Kildesorteres – et rigtig godt valg.

Kampanjen er nå synlig på alle nye renovasjonsbiler i området, og ruller hver dag rundt i hele kommunen, fra hovedgatene til de ytterste boligområdene.

 

 

 

Flexsign koordinerer hele kampanjen

Det kan være litt av en utfordring å koordinere og lansere en større kampanje på eksempelvis biler. Hos Flexsign har vi over 10 års erfaring med det unike skiltsystemet, og i løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss så mye erfaring og kunnskap at vi kan veilede og hjelpe kundene våre med å få alle detaljer på plass. Systemet vårt er gjennomtestet, og vi koordinerer gjerne hele kampanjen – fra begynnelse til slutt! Kontakt oss på tlf.: +45 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din neste kampanje til en suksess.

 

Tilbake