Coop lastebiler med Flexsign rammesystem på siden

15.12.2019

Flexsign Kampanjer på nye lastebiler for Coop

Coop har lanseret deres nye reklameunivers, og deres egne lastebiler er også en del av dette fremover.

Som en del av kampanjen i forbindelse med lanseringen har de valgt å sette opp flotte lastebilreklamer på deres Coop lastebiler, som alle har blitt utstyrt med Flexsign-reklamesystemet.

Kampanjen vil kunne ses i gatebildet fra uke 3.

Flexsign koordinerer hele kampanjen

Flexsign administrerer installasjonen fra begynnelse til slutt og koordinerer og utfører hele kampanjen. Reklamen er laget med høykvalitets digitalprint og er utrolig slitesterk og holdbar. Når kampanjeperioden er over kan man raskt og enkelt bytte til nye smarte kampanjer, og med Flexsigns unike skinnesystem tar det mindre enn 20 minutter å sette opp den nye kampanjen på bilene.

Det kan være litt av en utfordring å koordinere og lansere en større reklamekampanje. Hos Flexsign har vi over 10 års erfaring med det unike skiltsystemet, og i løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss så mye erfaring og kunnskap at vi kan veilede og hjelpe kundene våre med å få alle detaljer på plass. Systemet vårt er gjennomtestet, og vi koordinerer gjerne hele kampanjen – fra begynnelse til slutt! - Kontakt oss på tlf.: 0045 33 33 98 00 eller på info@flexsign.no og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre din neste kampanje til en suksess.

Tilbake